Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Γιατί η Ζωή είναι Αγάπη και Δόσιμο

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ευαγγελικής Εκκλησίας λειτουργεί από το 2012 και κάθε Πέμπτη προσφέρει δωρεάν τρόφιμα, ρούχα και είδη προσωπικής υγιεινής 

σε άπορες οικογένειες της Κατερίνης, οι οποίες λόγω της οικονομικής κρίσης έχουν χάσει το οικογενειακό τους εισόδημα.

Κύριο μέλημά μας είναι να κρατήσουμε σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο τις συνολικά, 160 οικογένειες  (340 ενήλικες και 400 παιδιά) που υποστηρίζονται από τη διακονία μας παρέχοντας διαρκή υποστήριξη σε κάθε επίπεδο.

Είμαστε απλοί πολίτες που βιώνουμε και οι ίδιοι την οικονομική κρίση κι αγωνιζόμαστε να προσαρμοστούμε στη νέα πραγματικότητα και να μη χάσουμε την ελπίδα για τα παιδιά μας. Για αυτόν το λόγο, χαρίζουμε απλόχερα από το υστέρημά μας  δίνοντας ταυτόχρονα αγάπη και χαμόγελο σε όσους το έχουν ανάγκη.

Δεν στεκόμαστε απλοί παρατηρητές, ενεργούμε υπέρ του συνόλου , προστατεύουμε την οικογένεια του διπλανού μας και προσφέρουμε μια αχτίδα φωτός σε όσους το έχουν ανάγκη. Αγωνιζόμαστε με αξιοπρέπεια και αίσθημα ευθύνης κοιτώντας στο μέλλον για χάρη των παιδιών μας.

Η ομάδα του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ευαγγελικής Εκκλησίας της Κατερίνης καλεί τον καθένα από εμάς να απεγκλωβιστεί από τη νοοτροπία της απομόνωσης  και να στραφούμε όλοι μαζί στο συνάνθρωπο. Γιατί η ζωή είναι αγάπη και δόσιμο.

 

γιατί, πείνασα και μου δώσατε να φάω…   ήμουν γυμνός και με ντύσατε …¨σας βεβαιώνω πως αφού τα κάνατε αυτά για έναν από τους άσημους  αδερφούς μου, τα κάνατε για μένα¨    Ματθαίος 25 : 35 -40

Όποιος θέλει να βοηθήσει  μπορεί να προσφέρει σε είδος (τρόφιμα, ρούχα),

οδός Νικομηδείας 31 με Κουντουριώτου γωνία στα Ευαγγελικά

τηλ. επικοιν.: 698 1174636 κα. Σοφία Χαλκίδου - Αμανατίδου

ή να καταθέσει όποιο ποσό επιθυμεί στο λογαριασμό:

GR27 094 001 0000 301 000 2522 702 Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας.

 

Σας ευχαριστούμε

Η Ομάδα του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ε.Ε.Ε.Κ

 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version