Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Σάββα Χιονίδη για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια σε όλους τους νέους και τις νέες και ιδιαίτερα του Δήμου Κατερίνης, για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. 

Οι κοπιαστικές προσπάθειες πολλών χρόνων, σήμερα αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στην ακαδημαϊκή τους πλέον διαδρομή, εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσουν το δημιουργικό ταξίδι στον κόσμο της γνώσης, ως πολύτιμο εφόδιο, για τα μελλοντικά επαγγελματικά τους σχέδια, κυρίως όμως για την ίδια τη ζωή.

Στις δυσκολίες που διανύει σήμερα η χώρα, αντλούμε δύναμη, ελπίδα και αισιοδοξία από τις διακρίσεις αυτές των παιδιών μας, ενώ έχουμε ανάγκη τις γνώσεις και τις ιδέες τους, για το μέλλον του τόπου.

Τα αποτελέσματα στο Δήμο Κατερίνης, καθώς και σε όλη την Πιερία, αποδεικνύουν το σοβαρό και υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικό έργο, που υλοποιείται στην περιοχή μας. Συγχαίρω επίσης, τους γονείς των υποψηφίων, οι οποίοι στάθηκαν ηθικά και ουσιαστικά αρωγοί και συμπαραστάτες στο διαρκή αγώνα των παιδιών τους, για την κατάκτηση της επιτυχίας.

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και σε όλους όσοι συμμετείχαν στις εξετάσεις, αλλά δεν είδαν τις προσπάθειες τους να δικαιώνονται. Πάντα υπάρχει μία δεύτερη ευκαιρία ή μία εναλλακτική επιλογή, προκειμένου να υλοποιήσουν τους στόχους και τα όνειρά τους.

Εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά, καλή πρόοδο και η επιτυχία να συνοδεύει πάντα τις ζωές των παιδιών μας !

 

Σάββας Χιονίδης

Δήμαρχος Κατερίνης

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version