Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΠΚΜ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

Στις εκδηλώσεις για την 105η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης της Βέροιας συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας παρέστη στην επίσημη δοξολογία στον Παλαιό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, αλλά και στην επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Πεσόντων στην Πλατεία Ρακτιβάν (Ωρολογίου), συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη και τους Περιφερειακούς Συμβούλους Νίκη Καρατζιούλα και Θεόφιλο Τεληγιαννίδη.

Μετά το τέλος της παρέλασης για τα Ελευθέρια της Βέροιας, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για τη Βέροια, την Ημαθία και την Κεντρική Μακεδονία. Είναι μια μέρα τιμής και μνήμης σε όλους εκείνους που έδωσαν τη ζωή τους για να είναι η Μακεδονία μας ελεύθερη, για να είμαστε όλοι εμείς ελεύθεροι. Σήμερα είναι επίκαιρο περισσότερο από ποτέ το μήνυμα που πρέπει να εκπέμπει μια τόσο σημαντική εορτή: Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει η πατρίδα μας, με ένα ευμετάβλητο διεθνές περιβάλλον γύρω μας, εμείς οι Έλληνες οφείλουμε να συνεργαζόμαστε, να συνεννοούμαστε για τα αυτονόητα. Γιατί μόνο έτσι, όπως έχει αποδειχτεί άλλωστε ιστορικά, θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που έχουμε μπροστά μας. Είμαι βέβαιος ότι με πίστη στο στόχο και με ενότητα θα τα καταφέρουμε. Χρόνια πολλά σε όλους τους πολίτες της Βέροιας και της Ημαθίας».

 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version