Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Λεβέντης καλεί τον πρόεδρο της Δημοκρατίας να μην κυρώσει το νόμο ταυτότητας φύλου

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο του ζητεί να μην υπογράψει και να μην κυρώσει το νόμο για για την ταυτότητα φύλου που ψηφίστηκε.

Επιμένει ο Βασίλης Λεβέντης και με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο του ζητεί να μην υπογράψει και να μην κυρώσει το νόμο για για την ταυτότητα φύλου που ψηφίστηκε χθες στη Βουλή.

«Θεωρούμε ότι η Ελλάδα έχει ήθη και αξίες και δεν χρειάζεται καμία αντιγραφή εξ Ευρώπης στον τομέα αυτό, όλη της δε τη δύναμη πρέπει να την εστιάσει στον εκσυγχρονισμό τους κράτους και της οικονομίας. Για τους ανωτέρω λόγους σας ζητούμε να μην υπογράψετε και μην κυρώσετε το νόμο που ψήφισε η Βουλή για την αλλαγή φύλου από τα 15 έτη και να τον επιστρέψετε στην Βουλή, προς πληρέστερη μελέτη και διαβούλευση» αναφέρεται στην επιστολή και προστίθεται σε άλλο σημείο: «Επειδή οι στιγμές είναι κρίσιμες, θεωρώ ότι πρέπει να καλέσετε τον πρωθυπουργό να συζητήσετε το θέμα γιατί διαφορετικά η Ελλάδα θα συρθεί σε έναν επικίνδυνο πνευματικό και θρησκευτικό διχασμό».

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved