Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νικολόπουλος: Ο Προϋπολογισμός δολοφονεί τα όνειρα των Ελλήνων

  Την εκτίμηση ότι «ο προϋπολογισμός που ψηφίστηκε “σκοτώνει” και την τελευταία ελπίδα που είχαμε και δολοφονεί τα όνειρα που μαζί χτίσαμε όλες οι αντιμνημονιακές δημοκρατικές δυνάμεις», εξέφρασε  την  Δευτέρα (07/12/2015) ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδας  Νίκος  Νικολόπουλος .

  

«Το Χριστιανοδημοκρατικό  Κόμμα  Ελλάδος  αρνήθηκε να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης και απείχε συνειδητά από την ψηφοφορία, αφού κατά την συζήτηση στην ολομέλεια τοποθετηθήκαμε και αναπτύξαμε επαρκούς τους λόγους που επιβάλουν την αλλαγή ακολουθημένης καταστροφικής οικονομικής πολιτικής και στην άμεση εφαρμογή ενός εθνικού ταχύρυθμου αναπτυξιακού σχεδίου εθνικής ανασυγκρότησης», υπογράμμισε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στη Θεσσαλονίκη ο Ν. Νικολόπουλος.

Και υπογράμμισε: «Ο προϋπολογισμός   που ψηφίστηκε “σκοτώνει” και την τελευταία ελπίδα που είχαμε και δολοφονεί τα όνειρα που μαζί χτίσαμε όλες οι αντιμνημονιακές δημοκρατικές δυνάμεις. Οι κυβερνητικοί σύμμαχοι πανηγυρίζουν, γιατί με 153 ψήφους το “κυβερνητικό καραβάνι” -προς το παρόν- προχωρεί αλλά πόσο μακριά θα φτάσει; Θα διανύσει πολλά χιλιόμετρα; Θα δείξει...». 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved